Добијте бесплатни my.qh.ie поддомени!

Ние нудиме бесплатни поддомени на: my.qh.ie! За да добиете бесплатен. Поддомен, едноставно регистрирајте се овде. Откако ќе се регистрирате, одете во "Регистар", потоа побарајте "qh.ie" и земајте го името што го сакате! 👍

Потоа ќе можете: да управувате со DNS или NS сервери, да направите пренасочувања или да ја наметнете вашата веб-страница.

Тоа е одличен (и евтин) начин да се добие .IE домен ☘️ за вашата веб-страница!

Comments

So empty here ... leave a comment!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Sidebar