Хорор приказни за VPS

Приказна А:

Клиентот смета дека пронашол неопремена или неограничена понуда за опсег на опсегот на опсегот, сепак за помалку од еден месец: лошиот снабдувач на VPS ја затвора својата сметка и ги брише неговите податоци … за „злоупотреба на ширина на опсег“.

Приказна Б:

Црниот петок е одличен, со многу продажби насекаде. Пријавување на клиент и забележува дека перформансите на VPS се многу ниски (преголеми).

Приказна Ц:

Клиент гледа на процесорот на неговиот VPS: Intel Xeon L5420 и сфаќа дека е процесор направен во 2008 година …

Comments

So empty here ... leave a comment!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Sidebar