Поседувајте сопствен сервер

Муабет со хостинг е одличен за почеток и намалување на трошоците за хостинг: вие споделувате сервер со многу други клиенти, и секој клиент плаќа дел од серверот.

Меѓутоа, во некоја фаза вашата веб-страница станува толку: голема, успешна и популарна што сте ја надминале споделената хостинг услуга.

Ова е кога можете да се префрлите да имате свој сервер!

Имаше време (не толку одамна) каде: овој клиент мораше да избере посветен сервер (што беше многу скапо). Средниот чекор беше VPS.

Денес ситуацијата е уште полесна и поевтина од порано: можете да се префрлите на облак и да добиете сопствен сервер за мала надокнада! Само плати за поддршка: или на час или рамна такса. Скалата нагоре или надолу има според вашите потреби.

Нашите примерни планови се совршени за да започнете со вашиот хостинг пат, секој чекор одеднаш!

Comments

So empty here ... leave a comment!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Sidebar