Подгответе се за порастот на цените на имињата на домените .COM во 2021 година

Цената на имињата на домените .COM се очекува да се зголеми + 55% во 2021 година. Навистина треба да обновувате рано додавајќи 8 или 9 години по тековната цена за да заштедите! Трансфер до нас денес за да го победиме поскапувањето!

Comments

So empty here ... leave a comment!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Sidebar