Неуспехот да се продаде: кога вашиот сервер се спушта

Сè уште има толку многу веб-страници кои одат надолу, бидејќи тие имаат висок прилив на посетители одеднаш:

Нема ништо за што да се засрамиш, дури и најголемиот играч се сруши премногу!

Способноста однапред да се планира и прошири не е скапо и може да ја направи разликата помеѓу успехот и неуспехот. Контактирајте не за повеќе детали!

Comments

So empty here ... leave a comment!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Sidebar