Како WordPress ги уништи апликациите со отворен код

Неодамна беше разгледана апликацијата OpenSource за Слики галерија, а најдобрата беше едноставно: приклучок за WordPress!

WordPress ги уништи сите апликации со отворен код.

Или поточно:

WordPress даде минимална рамка за нови апликации.

Значи, ако барате не толку софистицирана апликација: не гледам подалеку од приклучок за WordPress!

Comments

So empty here ... leave a comment!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Sidebar