Како да заштедите повеќе од 600 УСД месечно, НЕ користејќи AWS® семејство за трансфер?

AWS® Transfer Family е новата услуга од Amazon AWS® за пристап до S3® преку FTP, FTPS и SFTP. За жал, трошоците месечно за 3 протоколи се над 600 УСД месечно … Плус: дополнителни трошоци за преснимување и преземање не се вклучени!

Не користете семејство за трансфер на AWS!

Вели Квант хостинг®

Постојат многу алтернативи на порти што започнуваат од 10 американски долари / месец, вклучен сообраќај. Контактирајте нè доколку ви треба ваква услуга.

Comments

So empty here ... leave a comment!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Sidebar